Berczi Géza

Tekintse meg mások értékeléseit. Írja meg Ön is a tapasztalatait.

Korábbi értékelések

Pozitív
2013-09-15 21:43

Indoklás: Legutóbbi értékelésünk óta is folyamatos munkakapcsolatban állunk és minden téren kiemelkedő tudással és hozzáállással oldja meg a feladatokat. Köszönjük szépen a sok remek munkát, reméljük folytatódik a közös munka. Hálás köszönettel, Tünde

Válasz: Köszönöm szépen, kedves Tünde!

Pozitív
Tóth Péter
2011-08-11 11:19

Indoklás: Kb. 2 éve dolgozunk együtt nagy és sokszor macerás projekteken, azonban mindig precíz munkát kaptunk vissza Gézától, aki a szakmai tapasztalatával is támogatta a többi fordítót.

Válasz: Kedves Péter, köszönöm a jó szavakat!

Pozitív
2011-05-05 16:50

Indoklás: Régóta partnerünk, mindig lehet számítani Rá, munkája kifogástalan, korrekt adminisztráció és tökéletes kommunikáció jellemzi a szakfordítót. Nagyon köszönjük a sok remek munkát, reméljük továbbra is maradunk remek partnerek.

Válasz: Köszönöm szépen az elismerő szavakat :-)!

A  Visszajelzés rovat használatához (keresés, megbízók és ajánlatkérők visszajelzései) aktív előfizetés szükséges. Előfizetés nélkül a szabadúszó fordító, tolmács és fordítóiroda tagok csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket tekinthetik meg. A megrendelő és ajánlatkérő partnereink szintén csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket érik el.