Horváth Tamara Éva

Tekintse meg mások értékeléseit. Írja meg Ön is a tapasztalatait.

Korábbi értékelések

Pozitív
Értékelést adta: 1DayTranslation.com
2016-02-24 11:00

Indoklás: Megbízható kolléga, aki már több projektben bizonyította a magas szintű német nyelvtudását. Jó szívvel ajánljuk! / 1x1 Fordítóiroda

Válasz: Köszönöm, nekem is öröm Önökkel dolgozni!

Pozitív
Értékelést adta: Gál Edina (nem aktív)
2013-04-25 14:27

Indoklás: Nagyon köszönöm a pontos, precíz és gyors munkát. A fordítás szuper lett, nyugodt szívvel tudom ajánlani másoknak. A kommunikáció folyamatos, és zökkenőmentes volt! Nagyon köszönöm a színvonalas munkát!

Válasz: Köszönöm, örömmel segítek minden további munkánál is, számíthat rám!

Pozitív
Értékelést adta: PUR Kft. Szendrődiné Katona Beáta (nem aktív)
2013-03-19 14:48

Indoklás: Nagyon köszönöm a precíz, igényes és gyors munkát. A fordítás nagyon pontos és korrekt lett. Hibátlan!!! Munkáját csak ajánlani tudom másoknak is. Tamara nagyon megbízható fordító és ez mellett még kedves személyiség is.

Válasz: Köszönöm az elismerést, bármikor szívesen dolgozom Önnek újra!

Pozitív
2013-02-06 19:01

Indoklás: Bár már korábban is adtunk visszajelzést Tamarával kapcsolatban, azóta eltelt majdnem két év ás azóta is folyamatosan dolgozunk vele. Nap mint nap bizonyítja odaadását, tudását és fordítói kompetenciáit. Köszönjük a sok közös munkát, a mai hajtást pedig nem tudjuk eléggé meghálálni. Köszönet és mindenkinek ilyen klassz partnert ajánlok. Gál-Berey Tünde, Villámfordítás

Válasz: Köszönöm, de szívesen fordítok Nektek is meg általában is! A hajtás? Ma így jártunk és kész!

Pozitív
Értékelést adta: Lankesz Ervin (nem aktív)
2013-02-03 11:53

Indoklás: Nagyon köszönöm az igényes, határidő előtt elkészült fordítást! Kiemelném, hogy a megbízás teljesítése alatt a kommunikáció végig zavartalan volt. Ajánlani tudom mindenkinek, aki megbízható, kedvező árakon és gyorsan dolgozó profi szakembert keres!

Válasz: A zavartalan kommunikációt és a megbízhatóságot én is szeretném kiemelni, szívesen dolgoztam Önnel / Önnek!

Pozitív
2012-09-15 11:24

Indoklás: Kiemelkedő verbális képességekkel és stiláris érzékkel rendelkező fordító, az igazi ötcsillagos kategóriából. Precíz, gyors, pontos, korrekt és a számlája is gyönyörű - bárkinek csak ajánlani tudom.

Válasz: A munkára a válasz a számla gyors és pontos kifizetése, munka közben zökkenőmentes kommunikáció, a nap gyakorlatilag bármely időszakában. Ha minden megbízó ilyen lenne, a fordítónak dolgos, de nyugodt, problémamentes élete lenne!

Pozitív
2011-02-17 12:30

Indoklás: Gyors reakció, hibátlan munka, korrekt kommunikáció és elszámolás. Állandó fordító partnerünk, nagyon elégedettek vagyunk vele és csak ajánlani tudjuk. Köszönjük a mindig szuper munkát!

Válasz: Köszönöm szépen, a korrekt munka korrekt megbízás eredménye! Az Easy Media-val nem okoz problémát a közös munka: pontosak, a kommunikáció abszolút promlémamentesen működik!

A  Visszajelzés rovat használatához (keresés, megbízók és ajánlatkérők visszajelzései) aktív előfizetés szükséges. Előfizetés nélkül a szabadúszó fordító, tolmács és fordítóiroda tagok csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket tekinthetik meg. A megrendelő és ajánlatkérő partnereink szintén csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket érik el.