Lányi István

Tekintse meg mások értékeléseit. Írja meg Ön is a tapasztalatait.

Korábbi értékelések

Negatív
Értékelést adta: Besenyő Gábor (nem aktív)
2020-01-14 10:58

Indoklás: Rendkívül barátságtalan stílus, kioktató magatartás nem ajánlom senkinek.

Válasz: Az Úr hivatalos fordítást kért. Felsoroltam neki, hogy ez milyen lehetőségeket takar és mondja el, mire fogja használni. Erre felháborodottan kioktatott, hogy ő egy "mezei megrendelő", honnan kellene azt tudni, hogy ezekből melyikre van szüksége, majd lecsapta a telefont.

Pozitív
Értékelést adta: Gamási Katalin
2015-04-13 12:43

Indoklás: Precíz fordítás és a leadási határidőt betartó, rendkívül segítőkész fordító kollégára találtam Istvánban, aki az ünnepek ellenére elvállalta és hibátlanul evégezte a fordítási feladatot. Ajánlom másoknak is és remélem, lesz alkalmunk a jövőben ismét együttműködni.

Válasz: Köszönöm a bejegyzést. Én is remélem, hogy lesz még alkalom az együttműködésre.

Pozitív
2015-04-12 17:14

Indoklás: feszített határidővel is képességei legjavát adó, nagyon lelkiismeretes, kooperatív fordító. Ajánlom bárkinek.

Válasz: Köszönöm a bejegyzést. Én is remélem, hogy lesz még alkalom az együttműködésre.

A  Visszajelzés rovat használatához (keresés, megbízók és ajánlatkérők visszajelzései) aktív előfizetés szükséges. Előfizetés nélkül a szabadúszó fordító, tolmács és fordítóiroda tagok csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket tekinthetik meg. A megrendelő és ajánlatkérő partnereink szintén csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket érik el.