Petri Péter

Tekintse meg mások értékeléseit. Írja meg Ön is a tapasztalatait.

Korábbi értékelések

Pozitív
Értékelést adta: Ille Balázs (nem aktív)
2021-01-08 15:06

Indoklás: Pontos korrekt kommunikáció, határidő taridő tartás és a fordítás minősége kiváló. Nagy segítség volt számomra. Igényes munka gyorsan korrekt áron.

Válasz: Köszönöm a visszajelzést! A jövőben is szívesen dolgozom együtt.

Pozitív
2019-01-15 17:06

Indoklás: Hosszú évek óta dolgozom Péterrel, a munkája csodaszép. Több ízben készített szószedeteket is, hogy ezzel is segítse kollégáit. Szakmai és emberi kvalitásai alapján is mindenkinek szeretettel ajánlom.

Válasz: Nagyon szépen köszönöm. :)

Pozitív
2015-11-15 23:33

Indoklás: Kiemelkedő nyelvi képességekkel és kifinomult stílusérzékkel rendelkező szakfordító kolléga. Ha neki ad megbízást, utána nyugodtan elmehet aludni. Nem mellesleg több területen is bizonyított és nagy nyomás (szoros határidő) esetén is kiváló minőséget produkál. Nagyon megéri a pénzét :)

Válasz: Köszönöm szépen! :) A fordítási munkákban igyekszem a "megrendelő (a szöveg írója) fejével gondolkodni", hiszen az ő mondanivalóját, gondolatait (bizonyos szövegeknél az érzéseit) kell átültetnem írásban a célnyelvre.

Pozitív
2012-08-03 23:35

Indoklás: Nekem szakmai etalon. Kiváló kolléga. Fordításai a non plus ultra kategóriába tartoznak. Bárkinek ajánlom, mert olyan, mint a jó magyar bor: minél idősebb, annál jobb lesz.

Pozitív
2011-02-16 22:38

Indoklás: Péter állandó, megbízható partnerünk, az egyik legkiválóbb angol fordító, gyors, pontos, alapos. Köszönjük szépen!

Válasz: Köszönöm! Hasonlóan jó véleménnyel vagyok az Easy Media Irodáról: korrekt, megbízható (időben) fizető, rugalmas, és körültekintő (pl. előre egyeztet a kapacitásomról, ha nekem szeretne egy várható megbízást kiadni).

A  Visszajelzés rovat használatához (keresés, megbízók és ajánlatkérők visszajelzései) aktív előfizetés szükséges. Előfizetés nélkül a szabadúszó fordító, tolmács és fordítóiroda tagok csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket tekinthetik meg. A megrendelő és ajánlatkérő partnereink szintén csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket érik el.