Pugner Éva

Tekintse meg mások értékeléseit. Írja meg Ön is a tapasztalatait.

Korábbi értékelések

Negatív
Értékelést adta: Gergely Tibor (nem aktív)
2019-12-13 19:38

Indoklás: Nem szeretek negatív értékelést adni, de sajnos most nem tehetek mást, nehogy valaki más is az én hibámba essen. Pugner Éva egy történelmi regényt fordított nekem, aminek az árát, a fordítás kézhezvétele után, azonnal ki is fizettem neki. Sajnos az én angolom nem annyira jó, hogy ellenőrizni tudtam volna a fordítást, de az utóbbi hónapokban négy lektor is visszadobta a munkát, azzal az indokkal, hogy ez egy fordítóprogrammal készített érthetetlen szöveg, és a regény mindenképpen egy teljesen új fordítást igényel. Azt hiszem elképzelhető ennek a költsége! Én szerettem volna megkérdezni Pugner Évát, hogy, mi erről a véleménye, de azóta egyetlen emailre sem válaszol, teljesen utolérhetetlen, amiből azt a következtetést tudom levonni, hogy mindez nem volt véletlen. A munkájára fordított összeg kidobott pénz volt az ablakon, amit valószínűleg már nem látok viszont, de szeretnék legalább másokat megkímélni a kellemetlenségektől, úgyhogy én nem ajánlom a hölgyet semmilyen munkára sem! Üdvözlettel: Gergely Tibor

Pozitív
Értékelést adta: Zoli (nem aktív)
2017-02-14 17:51

Indoklás: Gyorsan dolgozik és még a minőséggel sincs gond. Nyugodt szívvel ajánlhatom őt irodalmi szövegek fordíttatására.

Pozitív
Értékelést adta: Sándor (nem aktív)
2012-08-17 18:17

Indoklás: Megbízható és tartja a határidőt. ( Ez rendkívül ritka.)

Válasz: Nagyon megbízható öröm vele dolgozni.

Pozitív
2012-08-08 21:02

Indoklás: Kedves, lelkiismeretes leendő kolléga, aki egy másik szektorból érkezett a fordítók közé, de nagy emberismerete és elkötelezett hozzáállása miatt jó szívvel ajánlom.

Válasz: Nagy örömömre szolgált a Czopyk és Társa Fordítóirodának dolgozni. Igazi prefesszionizmussal találkoztam, Rendkívül megbízható és minden részletre oda figyel. Pontos és segítőkész. Teljes anyagot biztosít időben a felkészüléshez. Jó ember ismerő és ember szerető is.

A  Visszajelzés rovat használatához (keresés, megbízók és ajánlatkérők visszajelzései) aktív előfizetés szükséges. Előfizetés nélkül a szabadúszó fordító, tolmács és fordítóiroda tagok csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket tekinthetik meg. A megrendelő és ajánlatkérő partnereink szintén csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket érik el.