Leu Radu

Tekintse meg mások értékeléseit. Írja meg Ön is a tapasztalatait.

Korábbi értékelések

Pozitív
Értékelést adta: Németh Krisztina (nem aktív)
2020-12-11 19:37

Indoklás: Radu Leu kiváló munkát végez. A határidőt pontosan betartja, igényes, pontos és precíz. Minden megrendelőnek ajánlom!

Válasz: Nagyon szépen köszönöm!

Pozitív
Értékelést adta: Körmendi Szabolcs
2020-11-29 14:12

Indoklás: Gyors, pontos, rugalmas.

Válasz: Köszönöm!

Pozitív
Értékelést adta: Czelvikker Fanni (nem aktív)
2020-05-23 03:46

Indoklás: Nagyon kedves, segítőkész, pontos, precíz. A nehezített helyzet ellenére ( távolság és 6 óra időeltolódás) sikerült mindent nagyon rugalmasan és a vártnál gyorsabban elintézni. Szakmai felkészültsége kifogástalan. Szívesen ajánlom mindenkinek.

Válasz: Köszönöm, örülök, hogy segíthettem.

Pozitív
Értékelést adta: 1DayTranslation.com
2015-08-18 19:19

Indoklás: Hozzáértő, felkészült és rendkívül készséges fordító. Jó szívvel ajánljuk! / 1x1 Fordítóiroda

Válasz: Köszönöm. Könnyű (pontosítok: sokkal könnyebb) megfelelni egy korrekt, megbízható partner elvárásainak, főleg ha az a partner gyorsan is fizet. Remélem lesz még alkalmunk együtt dolgozni.

Pozitív
2014-04-22 13:32

Indoklás: Eltelt egy év a legutóbbi értékelésünk óta és továbbra is zökkenőmentes az együttműködésünk. Rendkívül korrekt, a feladatokat tökéletesen érti és átlátja és mindig a legjobbra törekszik. Köszönjük! Üdv, Tünde

Válasz: Ritkán találkoztam ilyen egyenes és határozott személlyel, mint Gál-Berey Tünde, ezért nem csoda az általa vezetett iroda kitűnően jó hírneve és fejlődése. Eddig is, de ezen túl annál inkább a kedvenc közreműködőim közzé tartoznak. Köszönöm a lehetőséget!

Pozitív
Értékelést adta: Czechmeister Judit (nem aktív)
2013-06-05 09:31

Indoklás: Zökkenőmentes kapcsolattartás mellett, gyorsan megkaptuk a kért fordítást, nagyon elégedettek vagyunk a szakfordító úr munkájával. Köszönettel: Correct Kft.

Válasz: Az Önök határozott felkérése vonta maga után a megfelelő teljesítést. Köszönöm az értékelést és a gyors kiegyenlítést.

Pozitív
2013-02-25 14:35

Indoklás: Nagyon korrekt, nagyon kedves és gyors, remek szakfordító, mindenkinek ilyen jót kívánok. Többször dolgoztunk együtt, és remélem még sokszor fogunk. Köszönettel, Gál-Berey Tünde

Válasz: Nagyon köszönöm! Ugyan ilyen pozitívumokkal kell jellemeznem az Easy Mediát, és ugyanazt a jövőbeni kívánságot szeretném valóra váltani.

Pozitív
Értékelést adta: Dobó István (nem aktív)
2013-02-22 10:10

Indoklás: Mind szakmailag, mind emberileg tökéletesen elégedett vagyok a fordítóval és munkájával.

Válasz: Köszönöm szépen! Remélem hasznos volt / lesz az együttműködésünk.

Pozitív
Dalnoki László, TransMaster Fordítóiroda
2012-12-01 10:20

Indoklás: A fordító gyorsan, korrekten és magas minőségben teljesítette a fordítási munkát.

Válasz: Köszönöm, Dalnoki Úr.

A  Visszajelzés rovat használatához (keresés, megbízók és ajánlatkérők visszajelzései) aktív előfizetés szükséges. Előfizetés nélkül a szabadúszó fordító, tolmács és fordítóiroda tagok csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket tekinthetik meg. A megrendelő és ajánlatkérő partnereink szintén csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket érik el.