Csajkovics Viktor

egyéni fordító / igazoltan képesített tolmács
Aktuális
Szabad kapacitás
100% - teljes kapacitásom a megrendelőké
A fordit.hu tagja
2017.01.17. óta (2742 napja)
Profil frissítése
2021.02.10
Legutóbb online
2024.07.08
Havi megtekintők
102
Adott/kért ajánlat
47 / 0
Szolgáltatások (fordítás, tolmácsolás)
Munkanyelvek
magyar, orosz, ukrán
Szakterületek
irodalom, politika, általános, jog, egészségügy, kereskedelem, elektronika, kultúra, élelmiszeripar, lektorálás, szoftverhonosítás, építőipar, marketing, távközlés, gazdaság, média, természet, gépészet, mezőgazdaság, gyógyszeripar, műszaki, üzleti, hitelesítés, hivatalos okmány, oktatás, villamosság, idegenforgalom, pályázat, zene, informatika, pénzügy, MLM tolmácsolás
Szolgáltatások
18 éves szakmai múlttal, szakképesítéssel rendelkező magyar-orosz-ukrán tolmács-fordító és idegenvezető vagyok. KATA-s egyéni vállalkozóként 0% ÁFA-körrel számlázok.

Főbb profiljaim: turisztika, MLM, idegenrendészet, couching
Több mint 5 éves fordítói tapasztalat
Anyanyelvi szintű nyelvismeret
Számlaképesség
Szakmai adatok
Referenciák
Tisztelt leendő Megrendelőm!

Csajkovics Viktor magyar-orosz-ukrán tolmács-fordító és idegenvezető vagyok.
Éveken keresztül voltam Debrecen és régiójának szinte minden területén egyedüli magyar-orosz-ukrán tolmács-fordítója és idegenvezetője. Párhuzamosan Budapesten, szintúgy, mint belföldön számos megrendelést teljesítettem az ügyfelek megelégedésére.

Az MLM tolmácsolásban szerzett jártasságomból adódóan, a szemináriumokon, konferenciákon és képzéseken kimagaslóan jól tudom átadni az előadó minden érzését és nonverbális kommunikációval kifejezésre jutó energetikáját. Évente több külföldi kiutazással járó megrendelésem van, amit szívesen vállalok, mivel kettős magyar-ukrán állampolgár lévén, nem csak anyanyelvi szinten művelem az orosz és ukrán nyelvet, hanem ukrán útlevélnek köszönhetően vízummentesen utazhatok a volt Szovjetunió köztársaságainak területére. Ez akkor fontos, ha létfontosságú a gyors kiutazás, kísérve az ügyfelet, vagy helyettesítve egy kollégát.

Több jelentős és nagy létszámú rendezvényen voltam kétnyelvű műsorvezető, esküvőkön ceremóniamester. Tolmácsoltam és fordítottam fordítóirodáknak, vállalatoknak és gyáraknak, hivataloknak, bíróságoknak, cégeknek és egyéni megrendelőknek. Fordítok komplett honlapokat, erős vagyok kulináris étlapok helyes és hiteles fordításában.

Kiemelném annak a lehetőségét, hogy amennyiben valaki jó tolmácsot keres hazánkba látogató vendégei vagy partnerei részére, nem mellékes hogy személyem idegenvezetőkén át tudja vállalni a vendég fogadásának és kísérésének terhét, ezen kívül megismertethetem velük Budapest, vagy Magyarország bármely nagyobb régiójának nevezetességeit. Ez egy olyan jelentős hozzáadott érték részemről, mely nem csak színesebbé teszi a vendégek programját magyarországi itt tartózkodásuk alkalmával, hanem nagyobb hatékonysághoz vezet az ügyfelek közti kommunikációban, ami az eredményesebb együttműködés nélkülözhetetlen alapja.
CAT szoftverek ismerete
memoQ (középszint)
Képzettségek
Képzés típusa Végzettség neve Intézmény neve Képzés időtartama Végzés évszáma
csak vizsga Magyar-orosz általános és összekötő tolmács-fordító ELTE FTK 0 2004
tanfolyam Idegenvezető Régió Oktatási Központ Debrecen 1 év 2003
MSc / MA / MBA Orosz nyelv és irodalom Debreceni Egyetem 2001-2010 2010
Kapcsolat
Cím
1161 Budapest
Telefon
E-mail cím
Skype
megmutat »
Üzenetküldés