Harcz Balázs Dániel

egyéni fordító
Aktuális
Szabad kapacitás
75% - vannak elfoglaltságaim, de az új megbízást előre veszem
A fordit.hu tagja
2017.04.04. óta (1391 napja)
Profil frissítése
2020.10.13
Legutóbb online
2021.01.22
Havi megtekintők
45
Adott/kért ajánlat
1 / 3
Szolgáltatások (fordítás, tolmácsolás)
Munkanyelvek
magyar, angol, német
Szakterületek
pályázat, idegenforgalom, oktatás, hivatalos okmány, vegyipar, növénytan, üzleti, műszaki, gyógyszeripar, tudomány, természet, média, gazdaság, távközlés, marketing, lektorálás, élelmiszeripar, kultúra, sport, kereskedelem, egészségügy, pszichológia, jog, általános, politika, irodalom, Környezet- és természetvédelem.
Szolgáltatások
Szabadúszó fordító vagyok több mint két évtizedes szakirányú gyakorlattal (1997. óta fordításból és lektorálásból élek), leggyakrabban magyarról angolra dolgozom, de angolról magyarra is magas minőségben és gyorsan fordítok. Számos referenciával rendelkezem. Munkámat a precizitás, az igényesség, a rugalmasság, a megbízóim elvárásaihoz való alkalmazkodás és a határidők mindenkori betartása jellemzi. Ha fordítási projektjét nekem adja ki, akkor publikációs színvonalú, további finomítást, csiszolást nem igénylő angol, illetve magyar fordítást fog kapni tőlem kedvező, de reális áron, amely minden esetben a befektetett munka mennyiségét tükrözi korrekt módon.

Mivel bölcsész karon végeztem (ELTE ötéves angol szak), leginkább a társadalomtudományok, a művészetek, a zsurnalisztika és a környezetvédelem terén vagyok otthon, de rengeteg gazdasági, jogi és egészségügyi szöveget is lefordítottam, illetve lektoráltam már. Panasz nem érkezett még a munkámra. Számlaképes vagyok, KFT formában működöm. Magabiztosan, rutinosan használom a Windows 10-et és az Office csomag fordításhoz, lektoráláshoz szükséges programjait.
Több mint 5 éves fordítói tapasztalat
Anyanyelvi szintű nyelvismeret
Számlaképesség
Szakmai adatok
Képzettségek
Képzés típusa Végzettség neve Intézmény neve Képzés időtartama Végzés évszáma
MSc / MA / MBA Historical linguist, English ELTE Bölcsészettudományi Kar, angol bölcsész szak 5 év 1998
Kapcsolat
Cím
1021 Budapest , Bimbó út 161/B.
Telefon
E-mail cím
Üzenetküldés