Harcz Balázs Dániel

egyéni fordító
Aktuális
Szabad kapacitás
0% - jelenleg nem vállalok új feladatot
A fordit.hu tagja
2017.04.04. óta (616 napja)
Profil frissítése
2018.10.17
Legutóbb online
2018.12.11
Havi megtekintők
41
Adott/kért ajánlat
1 / 1
Szolgáltatások (fordítás, tolmácsolás)
Munkanyelvek
magyar, angol, német
Szakterületek
idegenforgalom, oktatás, vegyipar, üzleti, gyógyszeripar, tudomány, természet, média, gazdaság, távközlés, marketing, lektorálás, élelmiszeripar, kultúra, sport, kereskedelem, egészségügy, pszichológia, jog, általános, politika, irodalom, Környezet- és természetvédelem.
Szolgáltatások
Szabadúszó fordító vagyok több mint két évtizedes szakirányú gyakorlattal (1997. óta fordításból és lektorálásból élek), leggyakrabban magyarról angolra dolgozom, de angolról magyarra is magas minőségben és gyorsan fordítok. Számos referenciával rendelkezem. Munkámat a precizitás, az igényesség, a rugalmasság, a megbízóim elvárásaihoz való alkalmazkodás és a határidők mindenkori betartása jellemzi. Ha fordítási projektjét neked adja ki, akkor publikációs színvonalú, további finomítgatást, csiszolást nem igénylő angol, illetve magyar fordítást fog kapni kedvező, de reális áron, mely minden esetben a befektetett munka mennyiségét tükrözi korrekt módon.

Mivel bölcsész karon végeztem (ELTE ötéves angol szak), leginkább a társadalomtudományok, a művészetek, a zsurnalisztika terén vagyok otthon, de rengeteg gazdasági, jogi és egészségügyi szöveget is lefordítottam, illetve lektoráltam már. Panasz nem érkezett még a munkámra. Számlaképes vagyok, KFT formában működöm. Magabiztosan, rutinosan használom a Windows 10-et és az Office csomag egyes programjait.
Több mint 5 éves fordítói tapasztalat
Anyanyelvi szintű nyelvismeret
Számlaképesség
Szakmai adatok
Képzettségek
Képzés típusa Végzettség neve Intézmény neve Képzés időtartama Végzés évszáma
MSc / MA / MBA Historical linguist, English ELTE Bölcsészettudományi Kar, angol bölcsész szak 5 év 1998
Feltöltött dokumentumok
Kapcsolat
Telefon
E-mail cím
Üzenetküldés