BP14: nemzetközi fordítói konferencia 2014. május 2-3-án Budapesten

2014. február 21.

A szabadúszóknak szóló szakmai rendezvényen 20-22 előadó lesz 4 földrészről. Az első napon üzleti témák  kerülnek sorra, a második napon pedig gyakorlatiak. A fordit.hu tagjai 25 EUR árengedménnyel regisztrálhatnak.

2014. május elején Budapest nemzetközi konferenciának ad otthont szabadúszó fordítók részére. A konferencia részletes programja itt olvasható. 20-22 előadó lesz 4 földrészről. Az első napon (május 2-án) üzleti témák  kerülnek sorra, a második napon pedig gyakorlati témák.

A részvételi díj március 3-ig 249 euró, azt követően 274 euró lesz. 

A fordit.hu tagjai számára a szervező 25 euró árengedményt ajánlott fel, így lényegében mindig az előző havi áron lehet regisztrálni.  Kaptunk egy kedvezményre jogosító kódot, amelyet a kedvezmény érvényesítéséhez ezt kell beírni a fizetési oldalon. Ezt a kódot a cikk alatti első hozzászólásban, csak belépett olvasóinknak jelentetjük meg.

A konferencia előtti napon két különleges programra is sor kerül. Délelőtt az amerikai ATA fordítói szövetség minősítő vizsgáját lehet letenni, többek között angol-magyar nyelvpárban. Egész évben ez lesz az egyetlen vizsgalehetőség Európában.

Délután pedig egy inspiráló üzleti szemináriumra kerül sor kifejezetten szabadúszó fordítóknak, 'The Freelance Box' elnevezéssel. Mindkét május 1-i program külön díjazás ellenében érhető el.

A konferencia honlapja itt érhető el: http://budapest14.com/

A résztvevők között nagy örömmel fedeztünk fel ismerős arcokat és még boldogabbak lennénk, ha élve a hazai helyszín lehetőségével, még több magyar résztvevő képviseltetné magát.

A konferencia szervezője Bán Csaba, aki hatalmas lendülettel vetette bele magát a szervezésbe és a Budapesten megvalósuló nemzetközi fordítói konferenciával különleges és ritka alkalmat teremt a hazai szabadúszók számára a nemzetközi kapcsolatépítésre.


Hozzászólások (1)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie