2018 fordító- és tolmácsbarát projektmenedzsere

2019. február 6.

A Szabadúszó Fordítók, Tolmácsok Egyesülete idén ismét pályázatot hirdet az év fordító- és tolmácsbarát projektmenedzserének díjára.

„A fordit.hu a nyertes PM számára felajánl egy egyéves előfizetést a „Nyelvi szakember” kategóriában.”

Szabadúszó nyelvi szakemberekként tudjuk, hogy az egyik legnagyobb kincs az, ha olyan projektmenedzserekkel működhetünk együtt, akikkel szakmailag és emberileg is könnyen megtaláljuk a közös hangot. Ugye te is egyetértesz azzal, mennyit számít, ha rátermett, segítőkész és jófej PM-ekkel dolgozhatsz? Eljött az idő, ismerd el te is kedvenc projektmenedzsere(i)d munkáját!

Pár lépésben leírjuk, hogyan adhatsz le jelölést:

  • Bárki jelölhet PM-et, aki 2018-ban fordítóként és/vagy tolmácsként dolgozott a jelöltjével. Figyelem! A jelölt csak magyarországi fordítóirodánál dolgozó projektmenedzser lehet!
  • Jelölésedet küldd el a SZOFT hivatalos e-mail-címére (szoft.org@gmail.com), az e-mailed tárgya legyen „2018 PM-je jelölés”!
  • A jelölő nevét nem hozzuk nyilvánosságra
  • Kérjük, kedvenc projektmenedzsered mellett nevezd meg a fordítóirodáját is, valamint pár sorban írd le, miért őt tartod 2018 legkiemelkedőbb fordító- és tolmácsbarát projektmenedzserének. A díjat a legnépszerűbb jelölt(ek)nek szeretnénk átadni, így a beérkező jelöléseket közzétesszük a SZOFT Facebook-oldalán, hogy mások is támogathassák ő(ke)t szavazataikkal.

Ha jelölsz, mindenképp indokold meg a döntésed:

1) küldj egy konkrét 2018-as sztorit (publikálható tartalommal, tehát pl. végügyfél neve/díjazás véletlenül se szerepeljen benne), melyben leírod, hogyan könnyítette meg a projektet a PM, vagy

2) küldj általános leírást arról, mit tartasz kiemelkedőnek az általad jelölt PM munkájában.

Kérjük, olyan indoklást írj, amellyel azokat is meggyőzheted a jelölted alkalmasságáról, akik nem ismerik őt.

2018 fordító- és tolmácsbarát projektmenedzsere

A pályázatot 2019. február 20-án zárjuk.

A díjátadó február 22-én, az V. Fordító- és tolmácsbálon lesz. A fordit.hu a nyertes PM számára felajánl egy egyéves előfizetést a „Nyelvi szakember” kategóriában. Ezzel a nyertesnek többek között lehetősége nyílik a fordit.hu által közvetített szakmai konferenciák valamennyi előadásának megtekintésére.

Üdvözlettel:

SZOFT-elnökség

Beták Patrícia, Wagner Veronika, Sotkovszky Lili, Papp Zoltán, Zsinka Juli

2018 fordító- és tolmácsbarát projektmenedzsere


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie