Fordítók és Tolmácsok Őszi Konferenciája 2011 - Meghívó

2011. szeptember 19.

Az őszi konferencia helyszíne a budai International Business School, időpontja szeptember 30-a. A fordit.hu mint médiatámogató idén is jelen lesz és tudósítja tagjait a rendezvényről. Kedvezményes regisztráció a fordit.hu-val!

A Magyarországi Fordítóirodák Egyesülete, a Budapesti Corvinus Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem „Fordítók és Tolmácsok Őszi Konferenciája” címmel 2011. szeptember 30-án tartja kilencedik őszi konferenciáját.

Helyszín: International Business School (IBS), 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Időpont: 2011. szeptember 30. (8.00 óra)
Honlap: www.translationconference.com

A konferencia programja pdf formátumban innen letölthető.

Találkozzunk a konferencián! Ha kíváncsi a korábbi konferenciákra, tekintse meg a tavalyi előadásokat videón:
Fordítók és Tolmácsok Őszi Konferenciája 2010 - Előadások (csak a fordit.hu tagjai számára elérhető)

Fordit.hu kedvezmény:
A fordit.hu tagjai a meghirdetett augusztus 28-i jelentkezési határidő után is leadhatják jelentkezésüket az innen letölthető jelentkezési lapon. A részvételi díj a fordit.hu tagjainak 17 500 Ft helyett kedvezménnyel 15 000 Ft (12 000 Ft +25% áfa). A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a jelentkező feltüntesse a jelentkezési lapon a neve mellett azt, hogy „fordit.hu kedvezmény”.

Grimm Kiadó kedvezménye és üzenete:
A Grimm Kiadó számára  kiemelten  fontos a szótárhasználók véleménye, ezért szeretnénk megkérni, hogy az alábbi  kérdőív kitöltésével segítse munkánkat.  A válaszok által kapott eredmények  nagymértékben  hozzájárulhatnak ahhoz, hogy szakszótárprogramunkat az adott célcsoport igényeinek megfelelően fejlesszük.  Amennyiben kitölti kérdőívünket, Önnek ajándékozzuk szakszótár sorozatunk egy tagját, melyet tetszőlegesen választhat ki a www.grimm.hu weboldalról.  A kérdőívet elektronikus és nyomtatott formában is visszaküldheti számunkra  a gyafras.edit@grimm.hu e-mail címre, vagy a konferencia helyszínére személyesen. A kiválasztott szótárat a helyszínen vehetik majd át. Megköszönjük, ha előre jelzik, mely szótárat választották. 


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie