Terminológia-menedzser képzés indul Pécsett

2012. szeptember 5.

Az októberben induló ötnapos kurzus német nyelven folyik, a gyakorlatban használható végzettséget nyújt és szabadúszó fordítóknak, fordítóirodában dolgozóknak egyaránt ajánlható.

A terminológia-menedzser képzést indító Pécsi Tudományegyetem által küldött információkat a fordit.hu változtatás nélkül közli.

Kedves Bálint András!

Örömmel tájékoztatom, hogy ECQA-tagként német nyelvű nemzetközi terminológia szemináriumot tartunk Pécsett a PTE-n, amelyre idén okt.2-6. között kerül sor, és amely online vizsgával egybekötve terminology manager végzettséget nyújt.

Mivel eu-felmérések szerint a fordítói folyamat 40-60 százalékát a terminológiai munka teszi ki, a fordítók számára igen fontosak a szeminárium kidolgozott moduljainak megismerése, a bennük foglaltak elsajátítása. Egyik fő célcsoportként ezért a fordítókhoz fordulunk.

Hazai kollégáknak jelentős részvételidíj-kedvezményt nyújtunk. Kérem, értesítse kollégáit a szemináriumról. További részletek a TermDok-honlapon olvashatók: http://www.termdok.ktk.pte.hu/, itt tölthető le és küldhető vissza a jelentkezési lap is.

Támogatását előre is nagyon köszönöm,

üdvözlettel:

Muráth Judit

 

További információ: http://www.termdok.ktk.pte.hu/menu/37/25

ECQA CTM - Basic: Fees

  • 300 EUR for students
  • 400 EUR for university staff and organisations
  • 500 EUR regular fee

Special conditions for TermNet Members: First participant € 500,- and each additional participant € 300,-

Exam fee and certificate:: additional € 150


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie