Skype beállítása: így ügyfelei ingyen hívhatják

2016. december 20.

Ha a fordit.hu tagjai szeretnék, hogy ügyfeleik Skype-on is felhívhassák őket, akkor egy apró módosítást kell tenniük a Skype beállításaiban.

A fordit.hu tagjainak lehetőségük van megadni az adatlapjukon a Skype elérhetőségüket (ami azonos a Skype azonosítójukkal). A Skype név megadására a www.fordit.hu oldalon belépés után az ADATMÓDOSÍTÁS menüpontra kattintva a PROFILADATOK almenüben van lehetőség.

Skype beállítása

Az oldal alján a MENTÉS gombra kattintás után azonnal megjelenik a Skype elérhetőség a nyilvános adatlapon. Ha az adatmódosításnál a „Skype státusz kijelzése” négyzetbe pipát teszünk, akkor nem csak elérhetőségünk jelenik meg adatlapunkon, hanem az is, hogy éppen online, azaz elérhetők vagyunk-e.

Skype beállítása

A Skype státusz kijelzésére azonban még egy apró beállításra van szükség, a Skype programon belül. A státusz megjelenítését ott is engedélyezni kell.

A Skype programban kattintsunk a következő menüpontokra:
Eszközök >> Beállítások >> Adatvédelem

Skype beállítása

Ezen az oldalon tegyünk pipát az „Állapotom megjelenítése a weben is”, vagy „Allow my online status to be shown on the web” sor előtti négyzetbe.

Ezek után élvezhetjük azt az előnyt, hogy az érdeklődőknek és megrendelőknek nem kell többé a telefonhívás költsége miatt aggódniuk.


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie