A fordit.hu tagjait kérdezzük a videókról és hírekről

2013. szeptember 14.

A fordit.hu tagjainak véleményét szeretnénk megkérdezni a fordit.hu hírszolgáltatásáról egy kétperces kérdőív segítségével. Kérjük, segítse a munkánkat és mondja el, hogy mi tetszik és mi nem tetszik Önnek.

A közösség 1999-es megalapítása után született meg az ötlet, hogy az üzletszerzési funkciókon túlmenően a fordit.hu közvetítse tagsága felé a fordítási híreket és tudósítson a szakmai rendezvényekről. Bekapcsolódtunk a szakfordító-képzésbe is, segítve a pályakezdő fordítókat és tolmácsokat a legfrissebb szakmai információk és a piaci ismeretek megszerzésében. Míg korábban a szakmai események hírei csak szűk körben váltak ismerté, jelenleg a fordit.hu-n keresztül e  továbbképzési lehetőség az ország 3-4000 szakemberéhez jut el.

 

A nagy kérdés pedig az, hogy a fordit.hu szakmai tevékenysége tetszik-e Önnek.

 
Kérjük mondja el véleményét az alábbi linken található kérdések megválaszolásával. A fordit.hu közösség igényeit a szerkesztőségünk irányadónak tekinti. Segítsen a döntésben, hogy az üzletszerzés mellett milyen hangsúllyal szerepeljen a szolgáltatások között a szakmai hírszolgáltatás.
 
Kérdésekhez katt:
 
Az eddigi eredmények:
 
Köszönjük! Az összesített eredményekről hamarosan beszámolunk.
 

Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie