fordit.hu újdonság: 'Csak szakmai hírek' előfizetés

2015. december 28.

Elérhető a tájékozódni vágyó szakemberek számára létrehozott előfizetési csomagunk, amely alacsony éves díjon kínálja a fordítói szakmai rendezvények és előadások videófelvételeit.

A Csak szakmai hírekre előfizetők évente több szakmai konferencia és rendezvény programját követhetik nyomon. Kényelmesen, utazás nélkül, otthonról, videóról, rádadásul az unalmas részek átugrásával. A Szakmai hírek előfizetéshez nem tartozik profiloldal és munkaajánlatok közvetítése, csak külön a hírszolgáltatást tartalmazza, alacsony éves díj fejében.

A fordit.hu a következő rendezvényeket közvetíti:

  • Szent István Egyetem – Gödöllői Szakmai Nap
  • PROFORD Őszi Konferencia
  • BME Fordítóképző szakmai rendezvényei
  • Tolmácsok és Fordítók Országos Fóruma
  • Egyéb szakmai rendezvények

2015-ben több mint 20 szakmai előadást közvetített a fordit.hu előfizetőinek.

A fordit.hu szabadúszó fordító, tolmács és fordítóiroda előfizetői a szakmai híreket kivétel nélkül, szabadon megtekinthetik, az előfizetésük a szakmai hírszolgáltatást már tartalmazza. A Csak szakmai hírek csomag annak szól, akiknek az üzleti szolgáltatásokra nincs szükségük.

A tudósítások videón történnek, a szakmai rendezvényeken elhangzó előadások felvételével és közvetítésével. Az előfizetőknek – kérésre – emailben küldünk értesítést az új tartalmak, videók és beszámolók megjelenésekor.

A Csak szakmai hírek éves előfizetési díja: 5000 Ft + áfa

A megrendeléshez írjon e-mailt az info@fordit.hu címre. 


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie