BP17 fordítói konf: 10% kedvezményt kapunk

2017. április 25.

A 2017. május 4-6. között, Budapestre szervezett nemzetközi fordítói konferencia elsősorban a szabadúszó nyelvi szakembereknek szól. A fordit.hu tagjai 10% kedvezménnyel vehetnek jegyet és az egyik napról videóközvetítést is megtekinthetnek.

A háromnapos konferenciára jellemzően nagy az érdeklődés a világ minden pontjáról, mint az a rendezvény honlapjából (pl. a jelentkezők oldaláról) kitűnik. A szervező Bán Csaba maga is szabadúszó fordító, aki előadóként is megjelenik a rendezvényen.

Honlap: http://bpconf.com/

Időpont: 2017. május 4-6.

Helyszín: Budapest, Hotel Aréna és az Uránia mozi

A három napból az elsőn, május 4-én a Hotel Aréna lesz helyszín. Többféle szemináriumra jelentkezhetnek be a résztvevők, a tárgyalástechnikai tréningtől kezdve egészen az ATA-vizsgáig. A második, pénteki nap az Uránia mozitermében lesz, ahol a TED-sorozathoz hasonló 15 előadás hangzik majd el a fordításról. Az első előadást Henry Liu, a FIT elnöke tartja, aki Új-Zélandról utazik Budapestre azért, hogy a fordítás jövőjéről beszélhessen. A fordit.hu előfizetői számára erről a teljes napról videófelvétel is készül (ezt a felvételt egyébként más érdeklődők is elérhetik majd, a szervezők nem túl magas díj ellenében meg fogják jelentetni). A harmadik napon, szombaton pedig három párhuzamos, hosszabb szekciót látogathatnak meg a résztvevők, hagyományos konferenciaformában.

JEGYEK ÉS KEDVEZMÉNYEK

A konferenciára egy- és kétnapos jegy is váltható, illetve az első nap szemináriumai (master class) külön választhatók és fizetendők. A jegyek a konf honlapján vásárolhatók meg. A szervezők a fordit.hu tagjainak egy külön oldalt is létrehoztak:

A fordit.hu tagjainak szóló kedvezmény:
http://bpconf.com/bp17/fordit/

Ezen az oldalon egy rövid összefoglaló és köszöntő olvasható, illetve az az infó, hogy a kedvezménykód érvényes az egy- és kétnapos jegyekre és a május 4-i tanfolyamokra is. A 4-i tanfolyamokra a tényleges konferencián való részvétel nélkül is lehet regisztrálni. A kedvezmény mértéke 10%, a fordit.hu érvényes előfizetéssel rendelkező tagjaira érvényes, és a „fordit10” kuponkóddal vehető igénybe.

Egyéb kedvezmények és tudnivalók:

Diákoknak és oktatóknak 33% kedvezmény: bpconf.com/bp17/students
Regisztráció péntek éjfélig, utána 15% felár mindenre.

BP17


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie