Felpörgetjük a fejlesztéseket

2017. április 28.

A világ mesterségei közül talán a fordítóké és tolmácsoké esett át a legnagyobb változáson az elmúlt években, ráadásul a fejlődés üteme egyre gyorsuló. A fordit.hu szeretne lépést tartani az újdonságokkal, ezért új fejlesztési hullám veszi kezdetét a fordítói piactéren. A következő területekre szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni:

  • gyakornoki program a frissen pályára lépőknek
  • továbbképzési lehetőség a szabadúszóknak
  • állásportál a fordítóirodáknak
  • új szolgáltatások felvétele (szövegírás, nyelvi konzultáció)
  • részletesebb videóközveítések a szakmai rendezvényekről

A részidős fordítóknak kínált díjcsomagot terveink szerint összeolvasztjuk a szabadúszói kategóriával, hiszen se a szolgáltatásokban, se az árakban nincs jelentős különbség, ugyanakkor az megrendelőket hátráltatja a jelenlegi megkülönböztetés a választásban. Törekszünk rá, hogy ezzel a lépéssel minden érintett nyerjen valamit.

Bevezetünk egy új tagsági kategóriát is, az olyan nyelvi szakemberek számára, akik külön profillal nem szeretnének megjelenni, de szívesen megnéznék a szakmai rendezvényekről szóló videóközvetítéseket. Elsősorban a fordítóirodáknál és vállalatoknál dolgozó nyelvi szakemberekre gondolunk, akiknek lehetőségünk lesz a fordítói állásportálon is aktívan megjelenniük.

Reméljük, hogy a teljes nyelvi iparágnak többet nyújthatunk a megújulással. Az új funkciók fejlesztése folyamatosan halad majd. Amint egy-egy rész elkészül, beszámolunk a megnyíló lehetőségekről.


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie