Már mozibérlet is váltható a fordit.hu-n?

2017. október 19.

Igaz a hír, mától tényleg kapható éves jegy a videóközvetítésekre. A fordit.hu közvetíti a szakmai rendezvények előadásait azoknak, akik nem lehetnek ott.

Sok jó program várja a fordítókat egész évben, egymást követik a szakmai rendezvények. Ezeken az eseményeken konferencia-előadások is elhangzanak, amelyek kitűnő lehetőséget kínálnak arra, hogy a fordító és tolmács szakemberek, fordítóirodák tulajdonosai és munkatársai, nyelvészek és technológusok fejlesszék a tudásukat.

Már mozibérlet is váltható a fordit.hu-n?

Mert ki ne akarna a szakmája élvonalában maradni?

A szakmánk újdonságait követni kívánó szakemberek elmehetnek a Szent István Egyetem vagy a Károli Gáspár Református Egyetem szakmai napjaira, részt vehetnek a BME Fordítóképző és a Corvinus rendezvényein, becsatlakozhatnak az ELTE fordítóhallgatóknak szóló programjába, sőt részt vehetnek a Proford, a szoft, a Nyári fordítói konferencia és az MFTE eseményeire is.

Akinek sok ideje és pénze van erre, nyilván meg is teszi…

…hiszen ezeken az eseményeken lehetőség van netwörkölni, azaz üzletet kötni, fordítóirodát vagy fordítót fogni, egymással megismerkedni. A hagyományosabb rendezvényeken közös evés-ivás, a fiatalosabbakon buli és tánc várja a nyelvi szakembereket.

De mi van akkor, ha valaki nem tud mindenhová elmenni?

Aki messzebb lakik, netán nem ér rá egész napokat konferenciákon tölteni, vagy esetleg válogatós, és csak néhány előadásra kíváncsi, az örömmel szokta fogadni a fordit.hu közvetítéseit. A fordit.hu közel 1000 tagja eddig is megnézhette a közvetítéseket, feltéve, hogy érvényes előfizetéssel rendelkezett. Mostantól azonban nem kell „szabadúszó” vagy „fordítóiroda” címkével tagságit váltani a fordit.hu-ra ahhoz, hogy valaki megnézhesse az előadásokat.

Már mozibérlet is váltható a fordit.hu-n?

Elegendő a „nyelvi szakember” kategóriára előfizetni

Az előfizetők csak két dolgot kapnak: a fordit.hu videóit és a zártkörű fórum használatát. A „bérletet” vásárlók máris megtekinthetik az korábbi több száz videót és minden évben a frisseket, 3-5 konferenciáról. A program folyamatosan bővül, tudósítónk folyamatosan hozza a felvételeket, igazán nem sok dologról maradunk le. A nyelvi szakemberek főoldala itt található >>

Tartalomszolgáltatás a fordit.hu-tól

A fordit.hu nem civil szervezet, hanem tisztán szakmai, hatékony érdekképviselet. Az előfizetői érdekében cselekszik és a tagjai érdekeit képviseli. Nálunk nincsenek érdekcsoportok, belső körök és megállapodások: a szakmapolitikában nem veszünk részt. Ezzel szemben minden tudásmegosztást aktívan támogatunk a több mint 12 éve indult tartalomszolgáltatással, a fordítószakmai hírek egyszerű és torzításmentes közvetítésével. Aki ebben támogat bennünket, most már akkor is megteheti a „nyelvi szakember” kategóriában, ha a „szakfordító” vagy a „fordítóiroda” profil létrehozása eddig nem vonzotta. Természetesen szabadúszó fordító, tolmács és fordítóiroda tagjaink továbbra is külön előfizetés nélkül érhetik el a fordit.hu közvetítéseit.

Már mozibérlet is váltható a fordit.hu-n?

Ön is így gondolja? 64 fordító, tolmács és fordítóiroda válaszolt a fordit.hu alábbi kérdésére

Forms response chart. Question title: Ön mennyire örül annak, hogy a fordit.hu az alábbi tevékenységeket végzi?. Number of responses: .

Köszönjük a megerősítést, folytatjuk!


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie