KarrierON 2019: állásbörze és ismerkedés szabadúszóknak

2019. szeptember 4.

Szeptember 13-án, pénteken 16: 30  és 21 óra között az ELTE Gólyavárban (Múzeum körút 4.) lesz a program. A fordit.hu közvetíti.

A Szabadúszó Fordítók, Tolmácsok Egyesülete idén szeptemberben hagyományteremtő programmal jelentkezik, szeptember 13-án az ELTE Gólyavárában 16.30-tól megrendezi a KarrierON-t.

A rendezvény a már több éves múltra visszatekintő Karrierstart folytatása, célja, hogy lehetőséget teremtsen a tapasztaltabb szabadúszó kollégáknak arra, hogy kötetlenebb és személyesebb keretek között ismerkedjenek meg magyarországi fordítóirodákkal, a fordítóirodáknak pedig arra, hogy kiváló szakemberekkel bővítsék alvállalkozói körüket.

A fordítóirodák standjainál egész délután vendormenedzserek és projektmenedzserek várják az érdeklődőket, miközben a pódiumon a fordítóipar különböző szegmenseiből érkező szakemberek tartanak izgalmas, tömör előadásokat a legkülönbözőbb témákban. Megtudhatjuk, hogyan válhatunk szabadúszóként nélkülözhetetlenné, hogyan szelídíthetjük meg az LSP-ket, vagy éppen milyen módszereket érdemes alkalmazni, ha áremelést szeretnénk elérni.

Ezenkívül a délután folyamán lehetőség lesz arra is, hogy a LIMO (Language Industry Monopoly) segítségével játékos formában nézzünk szembe a kihívásokat jelentő szakmai helyzetekkel.

Pontos információk:

  • Helyszín: ELTE BTK Gólyavár
  • Időpont: szeptember 13. 16.30–21.00
  • Belépő: SZOFT-tagoknak ingyenes, külsősöknek 3000 Ft
  • Facebook-esemény linkje: www.facebook.com
  • Standbérlés irodák számára: szoft.org@gmail.com

KarrierON 2019: állásbörze és ismerkedés szabadúszóknak


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie