A KarrierON 2019-ről senki sem maradt le, íme az összes előadás egyben

2019. november 8.

A fordit.hu hozza a szakmai előadásokat és mindenki számára elérhetővé teszi az új rendezvény első évadát 10 perces videók formájában.

KarrierON néven idén első alkalommal, azonban a már többéves múltra visszatekintő Karrierstart folytatásaként szepteberben állásbörze és ismerkedés lehetőségét szervezte meg a Szabadúszó Fordítók, Tolmácsok Egyesülete. Miközben a résztvevők megismerkedhettek, találkozhattak a fordítóirodák vendor- és proketmenedzsereivel, izgalmas, változatos tematikájú előadások is zajlottak. 

Az eseményen a fordit.hu is jelen volt és teljes terjedelmükben elhozta az elhangzott előadásokat, melyeket egy csokorba is gyűjtöttünk:

Gál-Berey Tünde: Nélkülözhetetlenek

Józsa Ildi és Kovács Kristóf: érd meg az árát a fordításnak!

Dr. Gellért Zoltán: Nyugdíj a KATA-n túl

Bojtor Dorottya: Kezdő fordítóként a piacon

Bujdosó András: Fordítói észrevételek megvitatása

Dr. Varga Emília: Fordítói szakosodás most és a jövőben

Nagy Evelin: Egy csónakban evezünk

Nagy Gabriella: Így szelídítsd meg a fordítóirodát

Bán Miklós: Flamingók és klímaváltozás

KarrierON 2019 együttA KarrierON 2019 előadásai szabadon elérhetők, megtekinthetők. A fordit.hu több éve rendszeresen közvetíti a szakmai események, konferenciák előadásait. Ezekhez immár két éve a Nyelvi szakember előfizetés is hozzáférést biztosít. Az előfizetéssel kapcsolatos részletek ide kattintva olvashatók, a megtekinthető előadások listája pedig itt található.


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie