Fordítói tréningsorozat indul, a fordit.hu tagjainak kedvezménnyel

2020. július 30.

Az Online Fordítónapok sikere után Bozsik Gyöngyvér "élő" fordítói tréningeket szervez hétvégenként. A fordit.hu előfizetőinek 10% kedvezményt kínál.

A tréningsorozat első két eleme a memoQ rejtelmeibe vezet be, kezdő és haladó szinten. A sorozatot a rendezők a következőképp írták le:

Már az első szombaton, azaz augusztus 1-jén egy igazi nagyágyúval indítunk, amely nem más, mint a memoQ. A nemzetközi szinten méltán népszerű szoftver hihetetlen segítséget tud nyújtani kezdő és tapasztalt fordítónak egyaránt. Aki használt már CAT-eszközt, az tudja, miről beszélek! Egy fordítástámogató eszköz ugyanis szinte életre kel a tapasztalt fordító kezében, rengeteg felesleges munkát, egyeztetést, ellenőrzést takarít meg számára. Saját tapasztalataim alapján megfelelő előkészítés után a fordításhoz szükséges időt akár a felére is csökkentheti, ráadásul a végeredmény is jobb minőségű lesz.

Részletek és jelentkezés >> https://onlineforditonapok.hu/offline-workshopok/bevezetes-a-memoq-vilagaba

A kezdőknek szóló tréning mellett a tapasztalt memoQ-felhasználóknak is készülünk egy workshoppal, amelyet a memoQ szakembere kifejezetten a jelentkezők igényei alapján állít össze, hogy pontosan azokra a témákra térjen ki augusztus első szombatjának délutánján, amelyekről a résztvevők hallani szeretnének.

Részletek és jelentkezés >> https://onlineforditonapok.hu/offline-workshopok/tovabbkepzes-halado-memoq-felhasznaloknak

 

fordit.hu tagjainak kínált kedvezmény 10%, amelyet a szervezőknek írt levélben igényelhetnek a jelentkezők.

 

Az alábbi kapcsolódó előadás-videót az Online fordítónapok szervezői bocsátották a fordit.hu rendelkezésre.

Fordítói tréningsorozat indul


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie