TRADOS csoportos vásárlás indul: jelentős kedvezmény új licencre és frissítésre

2021. november 4.

A Trados termékeket forgalmazó Tech-Lingua rendkívüli csoportkedvezményt ajánlott fel a fordit.hu tagjainak. Ez 2021 első és utolsó Trados akciója a fordítói portálon.

Itt a lehetőség a legfrissebb Trados Studio beszerzésére 35%-kal olcsóbban. Régi Trados-tulajdonosok pedig 25%-os kedvezménnyel a legfrissebb verzióra frissítik meglévő szoftverüket. A fordit.hu előfizetői 2021. november 4. és 15. között élhetnek a lehetőséggel. 

A csoportos vásárlás keretében az alábbi termékek érhetők el: 

Termék megnevezése Kedvezmény mértéke Kedvezményes ár Listaár
Trados Studio 2021 Freelance* 35% 83 525 Ft + Áfa 128 500 Ft + Áfa
Trados Studio 2021 Freelance Plus** 35% 102 700 Ft + Áfa 158 000 Ft + Áfa
SDL Trados Studio 2019 Freelance (Plus) frissítése Trados Studio 2021 Freelance (Plus) verzióra*** 25% 31 125 Ft + Áfa 41 500 Ft + Áfa
SDL Trados Studio 2017 Freelance (Plus) frissítése Trados Studio 2021 Freelance (Plus) verzióra*** 25% 45 000 Ft + Áfa 60 000 Ft + Áfa

* egy gépen aktiválható verzió
** két gépen aktiválható verzió
*** Minden esetben a Freelance verzió Freelance-re, a Freelance Plus verzió Freelance Plus verzióra frissül

 

JELENTKEZÉS >> https://forms.gle/Bj7buHL8VtkqCsSE9

 

TRADOS csoportos vásárlás indul

FONTOS: Minden verzió mellé egy 12 hónapos ingyenes Trados Live Essential előfizetés jár. Előnyei:
  • Dolgozzon bárhol, bármikor, bármilyen eszközön - A Studio 2021 és az Essential csomag használata lehetővé teszi, hogy rugalmasan, zökkenőmentesen válthasson az online és az offline munkavégzés között, ahogyan, amikor és ahol csak szeretné.
  • Tárolja fájljait biztonságosan online - A Trados Live Essential biztonságos, felhőalapú tárhellyel egészül ki, amelynek köszönhetően Ön mindig hozzáfér a fordításhoz használt forrásaihoz és a projektjeihez, bármerre is jár. Soha többé nem kell biztonsági mentést végeznie. Biztonságosan tárolhatja a fordítási memóriákat, a terminológiát és a projektfájlokat, amelyekhez gyorsan és egyszerűen hozzáférhet a Trados Live-on vagy a Studio 2021-en keresztül.
  • Fordítás és lektorálás bármely böngészőben - A számos funkcióval rendelkező Online Editor használatával bárhol fordíthat és lektorálhat. Az új, felhőalapú felületen megtalál minden alapfunkciót, amelyet a Trados Studio használata során már megismert és megszeretett, ezenkívül a fordítási memóriákhoz és a terminológiához is hozzáfér. Zökkenőmentesen válthat az online és az offline munkavégzés között – egyetlen gombnyomással ott folytathatja, ahol abbahagyta.
További információk a Trados Live Essential csomagról: 
https://sdltrados.tech-lingua.hu/trados_sdl_termekek/forditasi_memoria/trados_live/live_essential_freelance_professional
Termékismertetők:

Trados Studio szabadúszó fordítók számára
Milyen újdonságokat kínál a Trados Studio 2021?
Miért érdemes frissítenie a Studio 2017-es verzióról a Studio 2021-es verzióra?

Amennyiben bármilyen kérdése van a csoportos vásárlással kapcsolatosan, vegye fel a forgalmazóval a kapcsolatot a trados.sales@tech-lingua.hu e-mail címen.

 

 


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie