A VISSZAJELZÉS rovat szabályai

2016. december 7.

A fordit.hu VISSZAJELZÉS rovata arra szolgál, hogy a fordítók, tolmácsok, fordítóirodák és megbízóik az elvégzett munka után visszajelzést adhassanak üzletfelükkel kapcsolatos elégedettségükről, illetve a további együttműködésre való hajlandóságukról. A rovat más célra nem használható.

A VISSZAJELZÉS rovatba csak akkor tehető bejegyzés egy konkrét munkával kapcsolatban, ha a megbízás a határidő betartásával teljesült és ezt követően a megbízó nem emelt minőségi kifogást. Megbízó csak abban az esetben tehet bejegyzést a konkrét munkával kapcsolatban, ha a munka díjazása megtörtént. Tárgyalás, próbafordítás vagy létre nem jött üzleti kapcsolat alapján nem tehető konkrét munkára vonatkozó bejegyzés.

A bejegyzés utólag nem módosítható. A válasz az elküldés után nem módosítható. Egy szolgáltató egy bizonyos megbízóval kapcsolatban 24 óránként csak egy bejegyzést tehet. Bejegyzőre vonatkozó bejegyzés csak kivételesen indokolt esetben tehető. Önmagával kapcsolatos bejegyzést senki nem tehet.

A VISSZAJELZÉS rovat nem feketelista, nem használható rágalmazásra, személyes viták nyilvános tárgyalására. A bejegyzéseknek rövidnek, lényegre törőnek és szigorúan az újabb együttműködésre való hajlandóságra vonatkozónak kell lenniük.

Mások bejegyzéseinek befolyásolása és a bejegyzés megváltoztatására való felhívás nem megengedett. A VISSZAJELZÉS rovat fenyegetésre, a másik fél bármilyen irányba történő befolyásolására nem használható.

A VISSZAJELZÉS rovat bejegyzései 1 év elteltével elévülnek, és a fordit.hu fenntartja a jogot a bejegyzések elévülés utáni törlésére. A fordit.hu figyelembe veszi a fordítók és megbízóik elérhetőségi adatainak a VISSZAJELZÉS rovatból való törlésére vonatkozó kérését, azonban fenntartja a jogot, hogy a kéréseket az indoklás szerint mérlegelje.


Hozzászólások (14)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie