Állítsa magát a figyelem középpontjába

2016. december 17.

Ebben a cikkben olyan lehetőségeket mutatunk be, amelyekkel Ön ráirányíthatja a figyelmet saját magára mint nyelvi szolgáltatóra. A fordit.hu közvetlen célja, hogy a megrendelők figyelmét a fordítókra, tolmácsokra, fordítóirodákra irányítsa és a kiemelkedéshez eszközöket kínáljon.

Az újdonságok:

WEB | MSN | SKYPE | FACEBOOK ELÉRHETŐSÉGEK

A belépést követően az Adatmódosítás menüpontban, a Profiladatok oldalon adhatók meg a személyes elérhetőségi adatok, pl. a saját weboldal címe, a Messenger és Skype azonosító, illetve a Facebook oldal címe. Minél több elérhetőség szerepel az adatlapon, annál valószínűbb, hogy a potenciális megrendelőnek valamelyik kapcsolattartási forma megtetszik.

SAJÁT WEBOLDALON A FORDIT.HU ADATLAP FELTÜNTETÉSE

A fordit.hu oldalt évek óta „optimalizáljuk” az internetes keresők, különösen a Google számára. Ezért ha Ön beírja a keresőbe a saját nevét és utána pl. azt a szót, hogy fordító vagy fordítás, akkor a találati eredmények első oldalán (ha nem az első helyén!) szerepel. Ezt a kedvező hatást Ön tovább erősítheti, ha a saját weboldalán, blogján, bármilyen internetes megjelenési helyén megjelenteti az Ön saját fordit.hu-s oldalának linkjét. Az eredmény nem marad el!

ADATLAP ELKÜLDÉSE E-MAILBEN, NYOMTATÁS, GOOGLE TÉRKÉP

Új funkció a fordítói adatlap nyomtatása vagy elküldése e-mailben. Ezt a fordítót, tolmácsot vagy irodát keresők fogják használni, ha ajánlani szeretnék a fordit.hu tagjait egy ismerősüknek, vagy emlékeztetőként szükségük lenne az adatlapra nyomtatásban. Nemsokára az adatlapon megadott cím a Google Térképén is megjeleníthető lesz (ezen még néhány napig dolgoznak a fejlesztők).

ADATLAP MEGOSZTÁSA: STARTLAP, FACEBOOK, TWITTER, GOOGLE

Az Ön fordit.hu adatlapja a közösségi oldalakon is megoszthatóvá vált a megújult fordit.hu segítségével. Az Startlap, Facebook, Twitter, Google közösségekben való megjelenéshez nem kell mást tennie, mint kikeresni a fordit.hu-n a saját adatlapját, és a fotó feletti apró ikonokra kattintva befűznie az információt a közösségi oldalak hírfolyamába. Ne feledje: minél több helyen szerepel az Ön adatlapja az interneten, annál valószínűbb, hogy a megrendelő rátalál.

FOTÓ FELTÖLTÉSE AZ ADATLAPRA

Apropó: fotó! A fordit.hu címoldalán minden nap bemutatunk egy véletlenszerűen kiválasztott fordítót, tolmácsot vagy irodát a fordit.hu tagjai közül. A bemutató a kereső és az ajánlatkérő űrlap alatt jelenik meg, fotóval. A kiemelt megjelenés természetesen ingyenes, de feltétele, hogy a fordit.hu itt megjelenő tagjai az Adatmódosítás menüpontban, a Profiladatok oldalon feltöltsenek magukról egy fotót, vagy bármilyen rájuk jellemző képet, céglogót.

LIKE: FORDÍTÓK ÉS TOMÁCSOK FACEBOOK OLDALA

A http://www.facebook.com/forditok.tolmacsok címen elérhető, Fordítók, Tolmácsok című Facebook oldalt már 5377 fő lájkolta. A fordit.hu által kezdeményezett közösségi oldalon a fordítókat érintő érdekességekről olvashatunk. Az oldal szerkesztői pedig… maguk a fordítók.


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie