Bankkártyás fizetés, kedvezményes éves tagdíj

2016. augusztus 24.

A fordit.hu-n bevezetett két újdonságra szeretnénk felhívni a figyelmet, amelyek a tagdíjfizetést tehetik egyszerűbbé a jövőben.

A fordit.hu-n bevezetett két újdonságra szeretnénk felhívni a figyelmet, amelyek a tagdíjfizetést tehetik egyszerűbbé a jövőben.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉG

A fordit.hu tagjai a banki utaláson és a postai csekken kívül mostantól bankkártyával is befizethetik a tagdíjukat. A bankkártyás fizetés előnye, hogy a fizetést követően a tagság azonnal vagy néhány órán belül meghosszabbodik, nem kell több napos átfutási idővel számolni. A bankkártyával fizetőnek sem a bank, sem a fordit.hu többletköltséget nem számít fel. A bankkártyás fizetés a www.fordit.hu oldalon történő belépés után az „Előfizetés” menüpontban indítható.

KEDVEZMÉNYES ÉVES TAGDÍJ

A fordit.hu tagjai általában hosszabb időszakra veszik igénybe a szolgáltatásokat, ezért kiadónk a féléves mellett az éves tagdíj fizetésének a lehetőségét is bevezette. Így a félévenkénti meghosszabbításokkal járó adminisztráció a fordítóknak és a szerkesztőségnek egyaránt megtakarítható. Az éves tagdíj kb. 10% kedvezményt is tartalmaz.

Az éves tagdíjfizetésre a bankkártyás fizetés és a banki átutalás esetén van mód. A szerkesztőség arra törekszik, hogy e modern és gyors fizetési lehetőségek minél inkább átvegyék a sárga postai csekk szerepét. Sárga csekket a szerkesztőség csak akkor postáz, ha Ön adatlapján a postai csekket jelölte meg preferált fizetési módként. Természetesen továbbra is bármikor igényelhető csekk is a befizetéshez.

Reméljük, hogy az új lehetőségek kényelmesebbé és - a díjcsökkenések révén - gazdaságosabbá teszik a fordit.hu használatát.


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie