Előfizetési kedvezmények

2017. február 25.

A fordit.hu portál előfizetői szabadúszó fordítók és tolmácsok, illetve nyelvi szolgáltatók, fordítóirodák és tolmácsirodák. Többféle kedvezményt is igénybe vehetnek.

Az előfizetés feltétele a valóságnak megfelelő adatok megadása és a díj befizetése. A regisztráció után azonnal létrehozható a profil oldal, amely a megrendelőknek mutatja be a regisztrált előfizetőt. Az előfizetési díj beérkezését követően aktiválódik a többi szolgáltatás. Az előfizetési díj féléves vagy éves időszakra fizethető. A befizetéskor az előfizetési idő félévvel vagy egy évvel meghosszabbodik. A hosszabbítás kezdő dátuma aktív előfizetés esetén a jövőbeli lejártának dátuma, míg lejárt előfizetés esetén a tagdíj beérkezésének dátuma, így a befizetett díj sosem jár le vagy vész el, mindig hasznosul.

Kedvezmények

Többféle kedvezmény vehető igénybe annak érdekében, hogy az előfizetésüket folyamatosan meghosszabbító és hosszú távú partnerséget vállaló tagjaink a lehető legkedvezőbb feltételekkel vehessék igénybe a fordit.hu portál nyújtotta szolgáltatásokat.

Tagság meghosszabbítási kedvezmény -10%

Az előfizetési időszak meghosszabbítására a lejárat előtt 5 héttel hívja fel szerkesztőségünk a figyelmet, értesítő e-mailben. Kedvezményes előfizetési díj fizethető abban az esetben, ha az előfizetés még nem járt le. A kedvezmény mértéke 10%. Ha az előfizetés már lejárt, akkor újbóli előfizetés válik szükségessé és ebben az esetben a kedvezmény már nem vehető igénybe. Megéri tehát az előfizetés lejárta előtt befizetni a következő időszakra szóló előfizetési díjat.

Éves tagdíjkedvezmény -10%

A fordit.hu portálon féléves és éves előfizetésre van lehetőség. Az éves előfizetési díj 10% kedvezményt tartalmaz, így érdemes azt választani.

Egyéb kedvezmények

A fordit.hu szerkesztősége rendszeresen szervez közösségi vásárlási akciókat, amelyek keretében a fordítók által használt CAT szoftverek igen jelentős, 20-40%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg. Előfizetőink kérésére megkeressük a forgalmazót és a nagyszámú vásárlás révén a lehető legnagyobb kedvezményt alkudjuk ki partnereink számára. Egyetlen memoQ vagy Trados licensz vásárlása esetén is megtérül a fordit.hu teljes éves előfizetési díja.

Az aktuális kedvezményes tagdíjak az http://www.fordit.hu/dijcsomagok/ oldalon érhetők el. Előfizetésre átutalással vagy bankkártyás fizetéssel, esetleg banki vagy postai befizetéssel van lehetőség, belépést követően az Előfizetés menüpontra kattintva.


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie