Fordítóirodáknak: Hogyan működik?

2017. február 25.

Ha Ön fordítóirodát működtet, akkor már valószínűleg hallott a fordit.hu-ról. Fő tevékenységünk a szabadúszó fordítók és tolmácsok összekötése a fordítóirodákkal és a közvetlen megrendelőkkel.

A fordítóirodáknak a szabadúszókkal való gyors kapcsolatfelvételt kínáljuk.

Ha Önnek hirtelen olyan különleges szakértelemre lenne szüksége, amely a saját fordítói csapatában nem elérhető, akkor az azonnali fordítótoborzás lehetőségét javasoljuk. A fordit.hu segítségével kényelmesen és gyorsan kiszervezheti az iroda által koordinált projekteket a szabadúszó szakembereknek. Akár instant állásportálként is tekinthet a fordit.hu-ra.

Ezen kívül számtalan szakmai szolgáltatást kínálunk, kezdve a zártkörű fórumtól, a megbízók értékelő rendszerén át, egészen a gyakornoki programig és állásközvetítőig, amelyek növelik vállalkozása hatékonyságát. Jelenleg több mint 40 fordítóiroda használja napi szinten a fordit.hu szolgáltatásait.

A fordit.hu előfizetéssel vehető igénybe, ezen túlmenően semmilyen díj nincs. Az előfizető fordítóirodák profil oldalt nyithatnak, ajánlatot küldhetnek a megrendelőknek és térítésmentesen igénybe vehetnek minden egyéb szolgáltatást.

Tekintse meg a fordit.hu szakembereit, nézze meg az aktuális ajánlatkéréseket és böngéssze a rendezvényeken készült videóközvetítéseket. Ha szimpatikus, akkor kattintson a Regisztráció gombra és csatlakozzon hozzánk.


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie