Hogyan működik?

2017. február 25.

Ha Ön fordító vagy tolmács, akkor jó helyen jár. A fordit.hu a szabadúszó nyelvi szakembereket köti össze a fordítás vásárlóival, azaz a megrendelőkkel és fordítóirodákkal.

A fordítók és tolmácsok megkapják az ajánlatkéréseket és azokra szabadon ajánlatot küldhetnek. Ha a megrendelő az Ön ajánlatát választja, akkor felveszik egymással a kapcsolatot és üzletet kötnek. A megrendelőknek lehetőségük van arra is, hogy megtekintsék az Ön adatlapját és az alapján vegyék fel Önnel a kapcsolatot. Így a fordit.hu megbízásokat közvetít Önnek.

A fordit.hu-t Ön előfizetés fejében használhatja. Az előfizetési díj fejében profil oldalt jelentethet meg magáról (mint pl. a Facebookon vagy Linkedinen). Emellett a beérkező ajánlatkéréseket azonnal továbbítjuk Önnek. Más díj (pl. jutalék, sikerdíj stb.) nincs.

A fordit.hu azonban ennél is többet kínál. A fordítók értékelést küldhetnek utólag a megbízóikról és ezeket az értékeléseket Ön is megtekintheti, így sok esetben előre tájékozódhat. Zártkörű fórumot üzemeltetünk, amelyben tanácsot kérhet vagy adhat kollégáinak. A fordítói rendezvények többségét a fordit.hu videón közvetíti előfizetőinek, így a szakmai rendezvényeket a távolból is követheti.

Tekintse meg a fordit.hu szakembereit, nézze meg az aktuális ajánlatkéréseket és böngéssze a videóközvetítéseket. Ha szimpatikus, akkor kattintson a Regisztráció gombra és csatlakozzon.


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie