Hogyan segít a fordításban a fordit.hu?

A fordit.hu egyrészt fordítói szaknévsor, amelyben sok szempont szerint lehet böngészni a fordítók között. Másrészt közvetítő rendszer, amellyel egyszerűen ajánlat kérhető egy vagy több fordítótól. Az ajánlatkérés után a fordítók árajánlatai táblázatos formában áttekinthetők, így a megfelelő szolgáltató kényelmesen kiválasztható.

Ha Ön fordítót vagy tolmácsot keres, jó helyen jár. Nézze meg a 2-perces videót a keresésről

Hogyan kell fordítót vagy tolmácsot keresni?

A fordítási szolgáltatást keresők  több száz fordító és tolmács közül választhatják ki a számukra megfelelőt. A fordit.hu címoldalán található részletes kereső segítségével nyelvek, szakterületek és kulcsszavak alapján, valamint megyék és budapesti kerületek, szakképesítés vagy számlaképesség szerint lehet böngészni a fordítók adatlapjai között. A fordítóktól személyre szabott ajánlat is kérhető.

Hogyan kell ajánlatot kérni a fordítóktól?

Egy konkrét munka elvégzésére a fordítóktól (ár)ajánlat kérhető. Az ajánlatkérés ingyenes és minden későbbi kötöttségtől mentes. Az Ajánlatkérés menüpontra kattintva egy rövid űrlap jelenik meg, ahol megadhatók az elvégzendő fordítói munka részletei. Az ajánlatkérőnek meg kell adnia a forrás- és célnyelvet, valamint a fordítási munka terjedelmét. Az ajánlattétel határidejének beállításával meghatározható, hogy a fordítók meddig küldhetnek ajánlatot. Ajánlat kérhető a szaknévsorban szereplő a) valamennyi tagtól, b) fordítóirodáktól, c) egyéni fordítóktól, d) tetszés szerint kiválasztott egy vagy több fordítótól vagy fordítóirodától (csoportos ajánlatkérés).

Az ajánlatkérést a szerkesztőség továbbítja a megadott nyelvet vállaló fordítóknak. A fordítók ezután e-mailben tesznek ajánlatot az ajánlatkérőnek. A fordit.hu oldal által közvetített ajánlatok táblázatos formában is áttekinthetők, így a választás gyors és kényelmes. A kiválasztott fordítóval az ajánlatkérő szabadon felveheti a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez. A fordit.hu közvetítése ingyenes, így se az ajánlatkérő, se a fordító nem fizet jutalékot vagy bármilyen más díjat.

Hogyan kezdje el?

Böngéssze a fordítói adatlapokat, jelölje ki a szimpatikusakat és kérjen tőlük ajánatot, vagy kezdje egyből az ajánlatkéréssel és a fordit.hu a megfelelő fordítókhoz irányítja Önt.

(Ha Ön fordító, tolmács, vagy fordítóirodát képvisel, akkor tekintse meg a fordit.hu fordítói közösségről szóló információkat.)

 


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie