Hogyan működik?

2017. február 25.

Ha Ön fordítót, tolmácsot vagy fordítóirodát keres, akkor jó helyen jár. A fordit.hu az ország több száz szakemberét kínálja Önnek. E portál segítségével megtalálhatja az Önnek megfelelő szakembert vagy szolgáltatást.

Kétféle keresési módot javaslunk: az ajánlatkérés beküldését és a szakemberek listázását. Mindkettő ingyenes az Ön számára.

AJÁNLATKÉRÉS

Kattintson a Kérjen ajánlatot gombra és a megjelenő űrlapon adja meg, hogy milyen munkára keres szakembert. Adjon meg egy határidőt az ajánlatküldésre. A beküldés után egy email érkezik, amiben meg kell erősíteni az ajánlatkérést. Ezt követően a munkát vállalók árajánlatot küldenek. Az ajánlatokat egy táblázatban foglaljuk össze Önnek, hogy áttekinthesse a lehetőségeket. Egyetlen gombnyomással kiválaszthatja az Önnek megfelelő ajánlatot.

Az ajánlatkérés ingyenes és minden kötelezettségtől mentes szolgáltatás Önnek.

LISTÁZÁS ÉS KERESÉS

Kattintson a Szakemberek listázása gombra és adja meg, milyen szakembert vagy vállalkozást keres. Az így nyert listában minden fordító, tolmács és fordítóiroda adatlapját megtekintheti és szabadon felveheti a kapcsolatot velük. Az adatlapokat ki is jelölheti, így lehetősége van ajánlatot kérni egy kiválasztott csoporttól (pl. német fordítók).


Hozzászólások (1)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie