Móra-Ormai Zoltán

egyéni fordító
Aktuális
Szabad kapacitás
100% - teljes kapacitásom a megrendelőké
A fordit.hu tagja
2010.09.29. óta (4988 napja)
Profil frissítése
2022.10.01
Legutóbb online
2024.02.23
Havi megtekintők
22
Adott/kért ajánlat
386 / 0
Értékelések
Pozitív: 1
Semleges: -
Negatív: -
részletek
Szolgáltatások (fordítás, tolmácsolás)
Munkanyelvek
angol, román, német, olasz, francia, svéd
Szakterületek
hivatalos okmány, média, általános, szoftverhonosítás, egészségügy, informatika, műszaki, elektronika, irodalom, növénytan, természet, élelmiszeripar, jog, tudomány, pályázat, kultúra, gépészet, lektorálás, politika, sport, zene
Szolgáltatások
Angol, román, olasz, portugál, spanyol, dán, holland, német és francia nyelvről angol, román, magyar nyelvre vállalok fordítást - olasz és dán nyelvre kizárólag utólagos lektori ellenőrzéssel, a minőség biztosítása érdekében. Több mint ötéves tapasztalattal rendelkezem számos szakterületen, főbb megrendelőim a Metron Co Ltd, a Moravia IT WW, a Microsoft, az Adobe, a Google, a Winsoft és a MÁV voltak, kisebb projektekben és fordítási munkákban magánszemélyektől, kisebb cégektől vállaltam munkákat. Szoftverfordító és -honosító is vagyok. Mellékprofilom a nyelvoktatás. Lektorálást vállalok.
Több mint 5 éves fordítói tapasztalat
Anyanyelvi szintű nyelvismeret
Számlaképesség
Szakmai adatok
Referenciák
Referenciák, ajánlások: kérem, lépjenek kapcsolatba a Moravia IT fordítóirodával, a Metron Co Ltd-vel, a Concord Fordítóirodával, az Afford Fordítóirodával vagy az Újpesti Nyelviskolával. Kérésre szívesen küldök referenciamunkát bármelyik nyelvpárban (kérem, vegyék figyelembe, hogy a munkáim nagy része bizalmas céginformációkat tartalmaz).
CAT szoftverek ismerete
Idiom, Helium
Kapcsolat
Telefon
E-mail cím
Üzenetküldés