A TBD17 fordítói konferencia előadásai videón

2017. december 12.

Az előadásokat a fordit.hu közvetíti tagjai számára. A hites névjegyzékről szóló (első) előadás mindenki számára nyilvános.

A fordit.hu tagjai számára a TBD17 konferencia előadásai teljes terjedelmükben elérhetők.  A rendezvény első előadása nyilvános, annak jeleként, hogy a fordit.hu támogatja a hites névjegyzék tervét kidolgozó szakmai csoport munkáját. 

Szalay-Berzeviczy András: A hiteles fordítás és hatósági tolmácsolás jövője

Szalay-Berzeviczy András a Proford által felvázolt tervet mutatja be a Magyar Hites Fordítók és Tolmácsok Névjegyzéke létrehozására. A fordit.hu közvetíti. 

Markus Hilken: Digitális átállás a fordítók legnagyobb ügyfeleinél

Markus Hilken, az SAP igazgatója a fordítást vásárlók szemszögéből mutatja be a legújabb technológiai trendeket. A Proford rendezvényének nyitóelőadását a fordit.hu közvetíti. 

Bán Miklós: A 2017-es fordítópiaci felmérés eredményei

Bán Miklós a Proford képviseletében végzett, nagyobb fordítóirodákra vonatkozó piackutatás eredményeit mutatja be. A fordit.hu közvetíti. 

Czinkóczki Ágnes és Fehér Ildikó: Hogyan készülhet fordítóbarát tartalom?

Czinkóczki Ágnes és Fehér Ildikó előadása a szövegírás és tartalomfejlesztés gyakorlatáról. A fordit.hu közvetíti. 

Kovács László: Fordító a tartalomgyárban

Kovács László, a TÉK vezetője a forrásszövegek feldolgozásáról és a fordítási kihívásokról tartott előadást. A fordit.hu közvetíti. 

Urbán Miklós: Az automatizálás technológiája

Urbán Miklós a tartalomkezelő rendszerekkel való integrációról és az agilis fordítási technológiáról tartott előadást. A fordit.hu közvetíti. 

A tbd17 fordítói konferencia előadásai videón

A fordit.hu szakmai szolgáltatása a szabadúszó fordítókon és tolmácsokon, valamint az irodákon kívül már a nyelvi szakembereknek is közvetíti a legfrissebb rendezvényeket. Ezzel kapcsolatos további részletek itt olvashatók: Fordító-szakmai előadások közvetítése


Hozzászólások (0)

Hozzászólások írásához és megtekintéséhez be kell jelentkeznie