Bodrogi József

Tekintse meg mások értékeléseit. Írja meg Ön is a tapasztalatait.

Korábbi értékelések

Pozitív
2019-04-25 16:43

Indoklás: Különleges találkozás volt: az egyik megrendelőnk mutatta meg egy korábbi munkáját és ő ajánlotta. Pozitív kisugárzása és derűje a legszűkebb határidők átvészelésében is segít. Pontossága és gyorsasága pedig a legjobbak közé emeli. Szigorúan ajánlott kategóriájú fordító, a kockázatokról ne kérdezze se orvosát, se gyógyszerészét :)

Pozitív
2013-09-17 19:52

Indoklás: Már sok éve dolgozunk együtt és mindig nagyon elégedettek voltunk a munkájával. Sokat tanultunk tőle, profizmus és könnyedség jellemzi a munkáját. Mindig kedves hangvétele és irdatlan tempója különleges nyelvi és szakmai kompetenciákkal párosul. Köszönjük a sok munkát és reméljük, hogy sok közös projekt vár ránk. Üdvözlettel: Tünde (a Villámfordítás csapatának nevében)

Válasz: Kedves villámosok! Szinte zavarba hoznak az ilyen dicsérő szavakkal. Hálásan köszönöm es igyekszem megszolgálni. Köszönöm szépen. Barátsággal, Bodrogi József.

A  Visszajelzés rovat használatához (keresés, megbízók és ajánlatkérők visszajelzései) aktív előfizetés szükséges. Előfizetés nélkül a szabadúszó fordító, tolmács és fordítóiroda tagok csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket tekinthetik meg. A megrendelő és ajánlatkérő partnereink szintén csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket érik el.