Villámfordítás Fordítóiroda

Tekintse meg mások értékeléseit. Írja meg Ön is a tapasztalatait.

Korábbi értékelések

Pozitív
Értékelést adta: Hegedűs Enikő
2019-11-04 07:46

Indoklás: Nagyon szeretek velük dolgozni, gyorsak, precízek, reaktívak, jól szervezettek. Egy jó csapat.

Pozitív
Értékelést adta: Máté Mária
(nem aktív)
2017-08-02 01:22

Indoklás: Nagyon szeretek velük dolgozni több okból is, de a korrektség (nem csak felém vannak elvárások, hanem maguk felé is), a profi IT háttér, a pontosság és a kiváló munkakapcsolat a legfontosabbak, amiket kiemelnék.

Pozitív
Szederkenyi Barbara
2016-06-07 09:09

Indoklás: Gyors visszajelzásek, pontos és világos instrukciók.

Pozitív
Értékelést adta: Bács Péter Csabáné, e.v.
2014-07-29 10:04

Indoklás: Sok közös munka után már természetesnek tűnik, mennyire jó veletek együtt dolgozni. Ha minden alkalommal értékelést adtam volna..., már nem csak 2 csillag állná a legalább 5-csillagod Villámfordítás név mellett.

Pozitív
Kakuszi Ágnes
2014-04-19 18:17

Indoklás: Rendkívül profi, jól szervezett, magas szakmai minőséget követelő iroda, nagyon kedves és segítőkész csapattal. Köszönöm az eddigi megbízásokat és remélem, még sokáig dolgozhatunk együtt.

Válasz: Köszönjük a kedves szavakat és a sok közös projektet, lesz még sok, abban biztosak vagyunk! Boldog nyulat!

Pozitív
SHD Translations
2013-11-29 23:41

Indoklás: Az első projektem volt az irodával, de csak jót tudok róluk mondani. Kedvesek, segítőkészek, és szinte mindig elérhetőek. A számla elküldése után fél órával már ki is fizettek, ami azt hiszem, magáért beszél. Öröm velük dolgozni, és remélem, hogy lesz még lehetőségem rá.

Pozitív
Hegedűs Enikő
2013-08-09 23:52

Indoklás: Nagyon korrekt, megbízható partner, előrelátók, gyorsak, jól szervezettek, precízek, lelkesek, és a fizetés is korrekt módon történik. Csak jó tapasztalataim vannak az irodával. Mindenkinek ajánlom őket.

Pozitív
2013-07-19 08:46

Indoklás: Az eddigi legnagyobb közös munka kapcsán elmondhatom, hogy Tünde profi módon és maximális segítőkészséggel vezényelte le a fordítók koordinációját, rendkívüli rugalmassággal és gyorsasággal oldotta meg a projekt során felmerülő problémákat, nagy mértékben hozzájárulva az elkészült fordítás minőségéhez. Köszönöm és nagyon szeretném, ha mielőbb ismét dolgozhatnánk együtt. Jó csapat vagyunk!

Pozitív
Értékelést adta: Bács Péter Csabáné, e.v.
2013-07-10 10:49

Indoklás: Csatlakozom a Villám irodát dicsérőihez. Maximálisan korrekt és kedves partner!

Pozitív
Értékelést adta: Kővári Szilárd
2013-03-06 15:42

Indoklás: Én is csak a fentebb megfogalmazottakat tudom ismételni, lassan egy éve működök velük együtt, korrekt, pontosan fizető, a partnert maximálisan emberszámba vevő cég klassz emberekből verbuvált csapattal (ha nem vagyok netközelben, telefonon utánam érdeklődnek, így gyakorlatilag nulla az esélye, hogy egy nekem szánt munkáról lecsússzak), az ember már előre örül, ha a postaládájában új ajánlatkérést lát tőlük.:)

Pozitív
Értékelést adta: Leu Radu
2013-02-25 15:42

Indoklás: Csak ismételném az előttem elmondottakat, tehát röviden: minden szempontból jó velük összedolgozni.

Válasz: Köszönjük, ilyen partnerrel könnyű együtt dolgozni. ;)

Pozitív
Értékelést adta: Fehér Roland
2013-02-10 21:01

Indoklás: Igényes, pontos, és precíz munkát követelő fordítóiroda. Az ügyintézésben kedves és rugalmas partner. Köszönöm az eddigi megbízásokat, és bízom benne, hogy még sokáig dolgozhatunk együtt!

Válasz: Kedves Roland! Köszönjük a kedves szavakat. Mi hosszútávra tervezünk Önnel. További jó munkát, gondolom holnap jelentkezünk. :) Üdv,

Pozitív
Nagykáldi Csilla
2012-04-12 13:35

Indoklás: Szuper csapat, gördülékeny kommunikáció, pontos fizetés. Élveztem a közös munkát :)

Válasz: Köszönjük szépen, hasonló jókat tudunk mi is mondani!

Pozitív
Értékelést adta: Berczi Géza
2011-05-05 17:39

Indoklás: Az Easy Media Kft.-től immár egy éve kapok rendszeresen értékes megbízásokat. Nagyon jó a kapcsolat a kedves hölgyekkel, pontosan fizetnek. Tulajdonképpen a fordito.hu-ra is rajtuk keresztül találtam rá.

Pozitív
Fábián Attila
2011-03-28 15:30

Indoklás: Az Easy Media Kft. korrekt üzleti partner, kedvesek, rugalmasak, jó a kétoldalú kommunikáció, időben, precízen fizetnek. Kellemes velük az együttműködés. Köszönetem érte!

Pozitív
Petri Péter
2011-02-21 22:16

Indoklás: Az Easy Media Irodának hosszú ideje dolgozom eseti megbízásokkal. Nagyon elégedett vagyok az együttműködésünkkel, körültekintőek a munkaszervezésben (pl. előre egyeztetnek, ha rám 'alapozva" küldenek ki ajánlatot egy megrendelő felé), gyorsan és pontosan fizetnek, és udvariasak az ügyintézés során.

Válasz: Köszönjük szépen, Péter, reméljük még sok közös munka vár ránk.

A  Visszajelzés rovat használatához (keresés, megbízók és ajánlatkérők visszajelzései) aktív előfizetés szükséges. Előfizetés nélkül a szabadúszó fordító, tolmács és fordítóiroda tagok csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket tekinthetik meg. A megrendelő és ajánlatkérő partnereink szintén csak a saját magukra vonatkozó bejegyzéseket érik el.